PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

VIP arrangementen

VIP arrangementen

Klant voor het leven? Beloon hem/haar met een VIP arrangement in de sport! 
Sport is een prachtige manier om uw klanten eens uit te nodigen om ze beter te leren kennen en te verwennen of bedanken! Relatiebeheer bij een sportevenement zorgt ervoor dat u uw klanten niet alleen wat beter leert kennen, maar ze ook spreekt in een informelere setting dan op hun kantoor. U eet eerst een hapje, doe samen een drankje en praat over veel verschillende onderwerpen. Juist ook over privé zaken, hobby’s, familie en natuurlijk uw verbindende factor: de sport of club!

Volledig verzorgd genieten

Bij vele sporten biedt XPRNCS volledig verzorgde VIP arrangementen zodat u zelf alleen nog maar hoeft te boeken zonder zélf iets te organiseren. Na binnenkomst begint uw volledig verzorgde arrangement al direct. Een diner of lunch, een voorbeschouwing, dan de wedstrijd. Of dit nu voetbal, korfbal, handbal of Formule 1 is, u bent informeel in gesprek met uw klant of prospect en laat hem of haar genieten van zijn of haar favoriete sport. Uiteraard is er na afloop tijdens de borrel voldoende om over te evalueren!

Bedank uw topklanten

Die ene trouwe klant móet toch en en toe in de watten gelegd worden!? Bezoek met hem of haar een sportwedstrijd van zijn/haar favoriete club of sport en bouw een informele relatie met hem/haar op. Dit zal gewaardeerd worden en zorgt ervoor dat iemand een klant ‘voor het leven wordt’! Misschien is die ene prijsverhoging ineens niet zo’n probleem meer, want mee naar PSV, Feyenoord, MVV is (ook) heel belangrijk!

Direct boeken?

Bent u van plan om uw relaties te nodigen voor een voetbalwedstrijd of ander sportevenement? Maak dan een jaarplanning en bekijk welke wedstrijden of sportevenementen in uw relatiebeheer-agenda passen. Natuurlijk gaat u naar die evenementen die uw klanten graag willen bezoeken. Nodig uw klanten op tijd uit en zorg dat het een onvergetelijke dag of avond wordt! Meer interesse in een maatwerk evenement? Neem contact op!