PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Voetbal evenementen

Voetbal evenementen

Wilt u een middag of avond voetbal kijken bij een Eredivisie of Eerste Divisie Club in de Business Club? Op zoek dus naar zakelijke voetbal evenement met relaties? Een inspirerende spreker zoals Hans van Breukelen of een presentator zoals Wilfred Genee? Wij denken mee over uw voetbal event. Toch liever ‘gewoon’ naar de Business Club? Ook dat kan! Bij XPRNCS.com kunt u zónder lidmaatschap van een Business Club VIP arrangementen boeken.

Rondom een wedstrijd

Ons grote netwerk in de voetballerij zorgt er voor dat we prachtige voetbal evenementen kunnen organiseren bij alle clubs! Uiteraard gekoppeld aan een Business Club arrangement bij de mooiste wedstrijden. In samenwerking met de beste sprekers maken wij uw evenement tot een succes waar uw klanten het nog lang over hebben.

Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie?

Een leuk voetbal evenement organiseren in een stadion? Prachtige locaties die ervoor zorgen dat uw evenement nog beter bezocht wordt. Bij XPRNCS.com hebben we goede contacten met alle clubs om dit voor u te kunnen organiseren. een voetbal evenement organiseren rondom een eredivisie wedstrijd of Keuken Kampioen Divisie wedstrijd? Ook daar zijn vaak goede mogelijkheden zodat u na uw inhoudelijk programma de wedstrijd bekijkt vanaf business seats bij uw favoriete club.

Internationaal voetbal evenement

Een bezoek aan een Nederlandse wedstrijd is natuurlijk prachtig, maar om uw klanten en prospects écht te verwennen organiseert u wellicht een internationaal voetbal evenement. Een eigen skybox bij FC Barcelona? De Tunnelclub van manchester City? Wij denken graag met u mee voor een onvergetelijke ervaring!

 

voetbal arrangementen bestellen