PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

F1 evenementen

F1 evenementen

Bent u op zoek naar een klanten evenement bij een Formule 1 wedstrijd in België, Duitsland, Italië, Engeland of Monaco, dan zit u straks op pole-position bij een racespektakel van de bovenste plank. Dankzij de prestaties van Max Verstappen mag de F1 zich in Nederland verheugen in een enorme populariteit. Autosportliefhebbers zitten massaal aan de buis gekluisterd als er een de grands prix op televisie worden uitgezonden. Tv-kijken is leuk, maar weegt niet op tegen een live-experience. Hoe gaaf is het om de razendsnelle bolides live voorbij te zien scheuren op de circuits van Spa, Hockenheim, Monza, Silverstone of Monaco. Wij organiseren F1 evenementen rondom álle races!

Klanten evenement Formule 1

Geniet u binnenkort met klanten of relaties van de koningsklasse van de autosport? Of aanschouwt u graag met eigen ogen de magistrale inhaalmanoeuvres van Max Verstappen?
Trek vandaag nog de gashendel helemaal open en neem contact met ons op voor evenement rondom een Formule 1 race op de circuits van Spa, Hockenheim, Monza, Silverstone of Monaco. Of reserveer een passe-partout voor het 3-daagse autosportevenement. U ontvangt dan ook entreebewijzen voor de trainingsdagen en de kwalificaties op het circuit, want met XPRNCS.com zit u altijd pole position.

Korte historie Formule 1

Formule 1 is dé hoogste klasse in de autosport. De snelle bolides halen vandaag de dag snelheden van 350 km/u. Om die snelheid te bereiken, draait de turbomotor 15.000 toeren per minuut. Om de bolides te besturen, zijn vanzelfsprekend talent en rijervaring nodig. Daarnaast spelen ook het motorvermogen, de elektronica, de aerodynamica, de ophanging en de banden een grote rol. In 1950 stond de eerste Formule 1 race op het programma. Hoewel Europa de bakermat van de Formule 1 is, organiseren steeds meer landen buiten het continent een grand prix. Wij brengen u overal naartoe!

Evenement organiseren bij Formule 1? Bel ons!

Houdt u van het indringende geluid van ronkende motoren en de geur van verbrand rubber? Of bent u een liefhebber van de unieke sfeer op het circuit tijdens trainings- en wedstrijddagen? Bezoek nu met uw klanten, relaties of autosportvrienden een Formule 1 race in België, Duitsland, Italië, Engeland of Monaco. Via XPRNCS regelt u snel en eenvoudig VIP arrangementen voor de Grands Prix van Spa, Hockenheim, Monza, Silverstone of Monaco. Of organiseer een eigen evenement rondom één van de mooiste ervaringen die u uw klanten kunt bieden! Een Meet & Greet met een coureur? Kijkje in de pitbox? Kijkje in de Paddock? Genieten van Red Bull Hospitality? Bel ons gerust!