PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Kaarten F1

Kaarten F1

Bestel nu kaarten voor een F1-race in Duitsland, België, Engeland, Monaco of Italië. En neem binnenkort plaats op de eerste rang bij een racespektakel in de koningsklasse van de autosport. Max Verstappen heeft met zijn overwinningen en inhaalmanoeuvres een flinke impuls gegevens aan de populariteit van de F1 in Nederland verheugen. De echte autosportliefhebbers kijken bij nacht en ontij naar de verrichtingen van de getalenteerde Nederlander. Een grands prix op televisie kijken is de moeite waard, maar haalt het uiteraard niet bij een plekje op pole-position op de circuits van Hockenheim, Spa, Silverstone, Monaco of Monza.

Ticket F1 of passe-partout 3 dagen

Bezoekt u dit seizoen met vrienden of relaties een grands prix op een van de topcircuits van Europa? Of wilt u met eigen ogen zien hoe Max Verstappen het vuur aan de schenen legt bij Lewis Hamilton, Nico Rosberg of Sebastian Vettel. Neem het stuur stevig in handel, druk het gaspedaal in en boek online kaarten voor een F1-race op de circuits van Hockenheim, Spa, Silverstone, Monaco of Monza. Of reserveer een passe-partout voor het 3-daagse autosportevenement. Met entreebewijzen voor de trainingsdagen en de kwalificaties op het circuit bevindt u zich 3 dagen lang in het walhalla van de autosport.

Geschiedenis F1 in het kort

De F1 of formule 1 is dé hoogste klasse in de autosport. Vandaag de dag halen de snelheidsduivels van de F1 snelheden van 350 km/u. Om deze snelheid te halen, draait de turbomotor 15.000 toeren per minuut. Talent en rijervaring zijn belangrijke eigenschappen voor een topcoureur. Daarnaast zijn ook het motorvermogen, de elektronica, de aerodynamica, de ophanging en de banden doorslaggevend voor de prestaties van de snelle bolides. In 1950 vond de eerste Formule 1 race plaats. Nog steeds is Europa de thuishaven van de Formule 1. De concurrentie van circuits buiten Europa neemt de laatste jaren flink toe.

Kaarten F1 nodig? Bestel ze nu online

Gaat uw hart sneller kloppen van het indringende geluid van ronkende motoren? Vindt u het heerlijk om de geur van verbrand rubber en motorolie op te snuiven? Of voelt u zich gewoon als een vis in het water als u tijdens trainings- en wedstrijddagen op het circuit vertoeft? Bezoek nu met uw autosportvrienden of sportieve relaties een F1-race in Duitsland, België, Engeland, Monaco of Italië. Via XPRNCS regelt u snel en eenvoudig kaarten voor de Grands Prix van Hockenheim, Spa, Silverstone, Monaco of Monza. Of reserveer een passe-partout voor de wedstrijd, de trainingen en de kwalificatie. Kiest u voor het passe-partout? Ook voor complete arrangementen doet u nooit tevergeefs een beroep op XPRNCS.