PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

VIP Kaarten TT

VIP Kaarten TT Assen

Bestel nu VIP kaarten voor de TT Assen, dan zit u straks op pole-position bij het grootste eendaagse sportevenement van Nederland. De TT Assen of de MotoGP van Nederland trekt jaarlijks ruim honderdduizend motorsportliefhebbers naar de hoofdstad van Drenthe. Traditiegetrouw staat de Dutch TT in het laatste weekend van juni op de motorsportkalender. Het startschot voor de 89ste Dutch editie klinkt op zondagmiddag 30 juni.

Ticket MotoGP of passe-partout 3 dagen

Wilt u straks ook genieten van de verbeten strijd in de MotoGP-klasse tussen de Italianen Valentino Rossi en Andrea Dovizioso en de Spanjaarden Marc Marquez en Maverick Vinales? Laat u niet afremmen in uw enthousiasme, druk vandaag nog het gaspedaal helemaal in en boek online kaarten voor de koningsklasse van de motorsport. Of reserveer een passe-partout voor het 3-daagse motorsportevenement. Inclusief entreebewijzen voor de trainingsdagen en de kwalificaties op het circuit.

Korte historie TT Assen

De TT van Assen of de MotoGP van Nederland kent een lange traditie. De eerste editie van de Tourist Trophy vond plaats in 1925. Motorclub ‘Assen & Omstreken’ vertolkte de rol van organisator. Als circuit diende de 28,4 km lange wegendriehoek tussen Rolde (start/finish), Borger en Schoonloo. Tijdens de 25ste editie in 1955 werd het huidige circuit in gebruik genomen. In de loop der jaren zijn diverse verbeteringen aangebracht: zowel aan het stratencircuit zelf als aan accommodatie. Twee keer kwam een Nederlander als eerste over de finish: in 1977 won Wil Hartog, 3 jaar later was wijlen Jack Middelburg de concurrentie te snel af.

VIP Kaarten TT Assen nodig? Bestel ze nu online

Luister een middag lang naar het geluid van ronkende motoren, snuif de geur van motorolie en benzine op en ervaar vooral de unieke sfeer die er op en rond het circuit hangt. Bezoek nu met uw motorsportvrienden de 89ste Dutch TT van Assen. Via XPRNCS regelt u snel en eenvoudig VIP kaarten voor de MotoGP, de Moto2 en de Moto3 op zondag 30 juni. Of reserveer een passe-partout voor de wedstrijd, de trainingen en de kwalificatie. Kiest u voor het passe-partout? Vergeet dan niet om ook een bezoekje te brengen aan de vele muziekpodia in de stad of u zelf onder te dompelen in de ‘Nacht van Assen’. Motorsportplezier gegarandeerd.