PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Kaarten voetbal

Kaarten voetbal

Wilt u een middag of avond voetbal kijken bij een Eredivisie of Eerste Divisie club? Overweeg dan eens om uw zakelijke relaties te verwennen met een Business Club arrangement in plaats van gewone tribunekaarten.  Bij XPRNCS.com kunt u zónder lidmaatschap van een Business Club VIP arrangementen boeken. Dit kan bij Feyenoord, Ajax en PSV, maar ook vele andere clubs bieden arrangementen aan. FC Utrecht, FC Groningen of AZ Alkmaar doen allemaal mee. Ook in de Keuken Kampioen Divisie doen clubs mee met dit platform waar je met één account bij alle clubs kunt bestellen. Vaak zijn de prijzen van dit soort arrangementen niet al te hoog en heeft u met uw klanten een geweldige middag of avond!

Zaken met de club

Het grote voordeel kaarten via XPRNCS.com is dat u eigenlijk rechtstreeks zaken doet met de voetbalclubs in Nederland. Alle clubs doen mee en bieden zélf hun voetbal kaarten aan op deze website. Bij een boeking worden de e-tickets ook uitgeleverd door de clubs zelf. Zo bent u altijd verzekerd van originele kaarten van de club zelf. Bij XPRNCS.com betaalt u hetzelfde bedrag dat u ook bij de club betaalt en zo bent u altijd gegarandeerd van de beste prijs en originele kaarten. Zonder lidmaatschap van de Business Club! U kunt XPRNCS.com zien als het ‘booking.com van de sport’ want wij brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Eredivisie, Nederlands elftal of KNVB Beker?

Met ruime ervaring en netwerk in de voetballerij heeft XPRNCS.com het voor elkaar gekregen om alle Eredivisie en Eerste Divisie Clubs mee te laten doen! Met een gratis account op deze website bestelt u dus heel gemakkelijk voetbal arrangementen in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker of het Nederlands Elftal. Bent u toch op zoek naar een internationaal voetbal arrangement? Ook dat leveren we!

Internationaal voetbal

Een bezoek aan een Nederlandse wedstrijd is natuurlijk prachtig om uw klanten of prospect een middag of avond te fêteren. Maar wilt u nog een stap verder gaan? Kijk dan eens op de website wat er nog meer live staat. Indien de club of stad waar u naartoe wilt er niet bij staat, neem dan vrijblijvend contact op voor een voorstel, want ook voor Juventus, Bayern Munchen, AS Roma, Manchester United, Chelsea, FC Barcelona en Real Madrid kunnen we voetbal kaarten regelen. Het is bijna altijd mogelijk om een mooi arrangementen voor u op te zetten in de stad naar keuze, uiteraard ook voorzien van vlucht en hotel.

 

voetbal kaarten bestellen