Partner van Spieren voor Spieren

Over XPRNCS.com

In één klik een VIP beleving boeken

Een ondernemer wil graag snel weten waar hij of zij aan toe is! Ook op het gebied van het boeken van VIP Hospitality arrangementen rondom de mooiste sportevenementen in Nederland! Op XPRNCS.com bieden de sportorganisaties zelf hun beschikbare VIP arrangementen aan en zijn deze direct te boeken. U ontvangt dus altijd originele tickets vanuit de organisatie (of hun officiële ticketpartner). Op dit platform vinden sportorganisaties en ondernemers elkaar voor de meest unieke belevenissen!

Ons portfolio bestaat uit Eredivisie clubs, Keuken Kampioen Divisie clubs, maar ook uit diverse andere sporten zoals ijshockey bij de Trappers, golf op het KLM Open en evenementlocaties zoals Ahoy Rotterdam, Circuit Zandvoort en Circuit Assen. Ook eendaagse of weekendevenementen komen in ons assortiment. Denk hierbij aan Formule 1 op Spa Francorchamps, de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl bijvoorbeeld.

Staat uw favoriete evenement er nog niet bij? Doe dan een aanvraag via het contactformulier en we gaan voor u aan de slag!