PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Over XPRNCS.com

In één klik een VIP beleving boeken

Een ondernemer wil graag snel weten waar hij of zij aan toe is! Ook op het gebied van het boeken van VIP Hospitality arrangementen rondom de mooiste sportevenementen in Nederland! Op XPRNCS.com bieden de sportorganisaties zelf hun beschikbare VIP arrangementen aan en zijn deze direct te boeken. U ontvangt dus altijd originele tickets vanuit de organisatie (of hun officiële ticketpartner). Op dit platform vinden sportorganisaties en ondernemers elkaar voor de meest unieke belevenissen!

Ons portfolio bestaat uit Eredivisie clubs, Keuken Kampioen Divisie clubs, maar ook uit diverse andere sporten zoals ijshockey bij de Trappers, golf op het KLM Open en het ABNAMRO Tennistoernooi in Ahoy Rotterdam en Circuit Assen. 

Ook bieden wij (maatwerk-)reizen naar alle Formule 1 races ter wereld! Van een basic reis tot en met VIP Hospitality bij het Red Bull Racing Team met een Meet & Greet met Max Verstappen. Interesse gewekt? Neem contact op! 

Staat uw favoriete evenement er nog niet bij? Doe dan een aanvraag via het contactformulier en we gaan voor u aan de slag!


Wij werken officieel samen met:


In de Keuken Kampioen Divisie met: