PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Sport arrangementen

Sport arrangementen

Een prachtig middel voor relatiebeheer of netwerken! 
Sport is een prachtige manier om uw klanten eens uit te nodigen om ze beter te leren kennen. Relatiebeheer bij een sportevenement zorgt ervoor dat u uw klanten niet alleen wat beter leert kennen, maar ze ook spreekt in een informelere setting dan op hun kantoor. U eet eerst een hapje, doe samen een drankje en praat over veel verschillende onderwerpen. Juist ook over privé zaken, hobby’s, familie en natuurlijk uw verbindende factor: de sport of club!

Volledig verzorgd genieten

Bij vele sporten biedt XPRNCS volledig verzorgde arrangementen zodat u zelf alleen nog maar hoeft te boeken zonder zélf iets te hoeven organiseren. U kunt uw klant ophalen of ergens bij de ingang afspreken om u daarna in de watten te laten leggen. Na binnenkomst begint bij veel clubs het volledig verzorgde arrangement al. Een diner of lunch, een voorbeschouwing door een clubicoon en dan de wedstrijd. Of dit nu voetbal, korfbal, handbal of Formule 1 is, u bent informeel in gesprek met uw klant of prospect en laat hem of haar genieten van zijn of haar favoriete sport. Uiteraard is er na afloop tijdens de borrel voldoende om over te praten!

Netwerken in de Business Club

Bezoek je een voetbalclub of sportorganisatie juist zónder relaties, dan komt u wellicht om te netwerken en er nieuwe contacten op te doen. Netwerken is een vak, maar het is goed mogelijk in de Business Clubs van de Nederlandse voetbalclubs.

Je ontmoet ondernemers met dezelfde passie!
Een voetbalwedstrijd is geen marktplaats. Eerst het (informele) contact, later pas de zaken. In een sfeer van gedeelde passie en enthousiasme voor ‘jullie’ sportclub komt u sneller de mens achter de ondernemer tegen en is het ijs sneller gebroken.

Succesvol netwerken vergt een lange adem.
Het is geen sprint, maar een marathon. Bij een voetbalclub komt u met regelmaat dezelfde ondernemers tegen bij wedstrijden. U heeft dus de tijd om elkaar goed te leren kennen en te ontdekken wat u voor elkaar kunt betekenen. Boek dus meerdere wedstrijden per seizoen om uw netwerkagenda goed te vullen!

Sport verbroedert
Het lijkt een cliché maar het is een waarheid als een koe: sport verbroedert. Je deelt de vreugde bij een overwinning en de teleurstelling bij verlies. In die sfeer is de gunfactor naar elkaar veel hoger dan in een puur zakelijke omgeving. Profiteer hiervan en scoor nieuwe klanten voor het leven!

Direct boeken?

Bent u van plan om uw relaties te nodigen voor een voetbalwedstrijd of ander sportevenement of overweegt u te gaan netwerken bij een club? Probeer eerst eens één of twee keer een los wedstrijdarrangement! Alleen met XPRNCS heeft u de mogelijkheid om losse arrangementen te boeken per club per wedstrijd. Misschien wilt u wel eens kijken welke Business Club het beste bij u past? Dat kan bij ons, zonder extra kosten en zonder lidmaatschap waar u een seizoen aan vast zit. Gewoon per wedstrijd online te boeken en uitgeleverd door de club!