PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

VIP evenementen

VIP evenementen

Een VIP evenement is een prachtige manier om uw klanten eens uit te nodigen om ze beter te leren kennen en te verwennen of bedanken! Relatiebeheer bij een VIP evenement zorgt ervoor dat u uw klanten niet alleen wat beter leert kennen, maar ze ook spreekt in een informelere setting dan op hun kantoor. U eet eerst een hapje, doe samen een drankje en praat over veel verschillende onderwerpen. Juist ook over privé zaken, hobby’s, familie en natuurlijk uw verbindende factor: de sport of club!

Volledig verzorgd genieten

Bij vele VIP evenementen biedt XPRNCS volledig verzorgde arrangementen zodat u zelf alleen nog maar hoeft te boeken zonder zélf iets te organiseren. Na binnenkomst begint uw volledig verzorgde arrangement al direct. Een diner of lunch, een voorbeschouwing, dan de wedstrijd. Of dit nu voetbal, korfbal, handbal of Formule 1 is, u bent informeel in gesprek met uw klant of prospect en laat hem of haar genieten van zijn of haar favoriete sport. Uiteraard is er na afloop tijdens de borrel voldoende om over te evalueren!

Bedank uw relaties

Die ene trouwe relatie moet toch en en toe in de watten gelegd worden!? Bezoek met hem of haar een VIP evenement van zijn/haar favoriete club of sport en bouw een informele relatie met hem/haar op. Dit zal gewaardeerd worden en zorgt ervoor dat iemand een klant ‘voor het leven wordt’! Tijdens zo’n informele avond of middag worden diverse zaken besproken en wellicht is die prijsverhoging of klacht toch niet zo’n groot probleem als je dacht.

Online boeken?

Bent u van plan om uw klanten te nodigen voor een VIP evenement of sportevenement? Maak dan een goede planning en bekijk welke wedstrijden of sportevenementen in uw agenda passen. Natuurlijk gaat u naar die evenementen die uw klanten graag willen bezoeken. Nodig uw klanten op tijd uit en zorg dat het een onvergetelijke dag of avond wordt! Meer interesse in een maatwerk evenement? Neem contact op!