PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Kaarten ABN AMRO tennis

Kaarten ABN AMRO World Tennis Tournament

Bestel nu kaarten voor het ABNAMRO Tennistoernooi in Ahoy Rotterdam. Dit ATP Tennis Toernooi staat al jaren als een huis! Zowel zakelijke bezoekers als tennisfans beleven hier een geweldige tijd. Heeft u intersse in een zakelijk bezoek aan het ABN AMRO toernooi? Dat kan! U kunt deze unieke ervaring nu zelf beleven.

Een-tweetje tussen tennis en gastvrijheid

Samen met uw zakelijke gasten gaat u een toptijd tegemoet! Het VIP dorp in Ahoy is van alle gemakken voorzien en u geniet daar van overheerlijke hapjes, drankjes, lunches en diners! De hospitalitymogelijkheden zijn groot en u en uw gasten zullen sportief en culinair in de watten worden gelegd.

Historie ABN AMRO tennis in vogelvlucht

Het ATP-toernooi van Rotterdam is een jaarlijks terugkerend tennistoernooi voor mannen dat steeds in februari wordt georganiseerd in de Ahoy Rotterdam. In 2018 werd het toernooi voor de 45e keer gespeeld.
Het indoor toernooi wordt georganiseerd sinds 1972, maar werd niet in 1973 gehouden. Vanaf 1974 is de huidige hoofdsponsor aan het toernooi gekoppeld. Er wordt gespeeld op hardcourt. In de beginfase maakte het toernooi onderdeel uit van de WCT-Series (World Championship of Tennis), de voorloper van de ATP World Tour. Het toernooi maakt nu deel uit van de ATP-kalender en is ingeschaald in de categorie ATP World Tour 500 series. Daarmee is dit toernooi het sterkste ATP-toernooi dat in Nederland wordt gehouden. Sinds 2004 is Richard Krajicek de toernooidirecteur.

VIP Arrangementen ABN AMRO? Bestel ze nu online

Een uitnodiging voor het ABN AMRO toernooi zal door uw klanten, prospects, personeelsleden of vrienden enorm gewaardeerd worden. Op XPRNCS.com bestelt u gemakkelijk online arrangementen voor het ABN AMRO tennistoernooi voor ieder dagdeel of voor de hele week. U krijgt deze arrangementen als e-tickets vanuit de organisatie gestuurd, dus u bent gegarandeerd van officiƫle kaarten tegen de normaal geldende prijs. Heeft u vragen of wilt u direct bestellen? Bekijk het event: