PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Kaarten Amstel Gold Race

Amstel Gold Race

Bestel nu arrangementen voor de Amstel Gold Race! Wielrennen is spectaculair en de wielerhelden zijn erg benaderbaar. Met de VIP arrangementen bij de AGR komt u ook héél dichtbij de actie. Geniet van topwielrennen en van goed verzorgde hospitality. Een perfecte combinatie om uw klanten of personeel eens in het zonnetje te zetten!

Diverse arrangementen

Op XPRNCS.com zijn prachtige arrangementen beschikbaar en dus voor ieder wat wils. Bent u er van de start tot finish bij? Dat kan! Liever een hospitalityarrangement om te genieten van de finish? Ook dat is mogelijk. Bekijk welk arrangement het beste bij u past en bestel gemakkelijk online. U ontvangt e-tickets vanuit de organisatie, dus altijd 100% vertrouwd tegen de originele prijs. Liever een arrangement bij Jumbo-Visma? Ook dat kunnen we verzorgen!

Historie Amstel Gold Race

Amstel Gold Race is een Nederlandse eendaagse wielerwedstrijd voor profrenners, die sinds 1966 jaarlijks wordt gehouden in de Limburgse heuvels en tot de wielerklassiekers wordt gerekend. De Amstel Gold Race werd opgericht door wielerploegleiders Ton Vissers en Herman Krott.

De Amstel Gold Race maakte sinds 1989 deel uit van de wereldbeker wielrennen, sinds 2005 van de UCI ProTour, sinds 2009 van de UCI World Calendar en vanaf 2011 behoort hij tot de UCI World Tour. Desondanks wordt de wedstrijd nog altijd een trapje lager ingeschat dan bijvoorbeeld Luik-Bastenaken-Luik, Milaan-San Remo of de Ronde van Vlaanderen.

De naam komt van de hoofdsponsor, het biermerk Amstel. De Nederlander Jan Raas won de wedstrijd vijf keer, een record. Men sprak in die jaren wel van de Amstel Gold Raas.

VIP Arrangementen? Bestel ze nu online

Een uitnodiging voor de AGR zal door uw klanten, prospects, personeelsleden of vrienden enorm gewaardeerd worden. Op XPRNCS.com bestelt u gemakkelijk online arrangementen. U krijgt deze arrangementen als e-tickets vanuit de organisatie gestuurd, dus u bent gegarandeerd van officiële kaarten tegen de normaal geldende prijs. Heeft u vragen of wilt u direct bestellen?