PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Tour de France

Bestel nu kaarten voor de Tour de France en geniet tijdens het VIP-arrangement ‘Beleef en Geniet’ van Team Jumbo Visma van het grootste wielerfestijn ter wereld. Traditiegetrouw staat de Tour de France in de maand juli op de wielerportkalender. Het startschot voor de 106ste editie klinkt op zaterdag 6 juli op de Grote Markt in Brussel.  3 weken later finishen de renners op de Champs Elysees in Parijs.

Ticket Ronde van Frankrijk

Wilt u straks genieten van de verbeten strijd om de gele trui, de groene trui of de bolletjestrui? Bent u nieuwsgierig of de Nederlandse klassementsrenners Tom Dumoulin, Steven Kruijswijk of Bauke Mollema zich staande kunnen houden? Of gaat uw hart sneller kloppen als Dylan Groenwegen op de pedalen gaat staan in een massasprint? Laat u niet afremmen in uw enthousiasme, schakel vandaag een tandje bij en boek online kaarten voor het VIP-arrangement ‘Beleef en Geniet’ van Team Jumbo Visma. Een oud-wielrenner vertolkt de rol van gastheer en laat u achter de schermen kennismaken met het grootste en populairste wielerevenement.

 Korte historie Tour de France

De Tour de France kent een traditie van meer dan 100 jaar. De eerste editie stond in 1903 op het programma. Sindsdien is de Ronde van Frankrijk uitgegroeid tot de belangrijkste, meerdaagse wielerwedstrijd van het jaar. De Franse renners Jacques Anquetil en Bernard Hinault, de Belg Eddy Merks en de Spanjaard Miguel Indurain zijn met 5 eindoverwinning gedeeld recordhouder. Twee keer won een Nederlander het algemeen klassement: in 1968 won Jan Janssen, 12 jaar later (1980) mocht Joop Zoetemelk als ‘de eeuwige tweede’ het geel aantrekken.  Steven Rooks (1988) en Gert-Jan Theunisse bemachtigden de bolletjestrui als winnaar van het bergklassement.

Kaarten Tour de France nodig? Bestel ze nu online

Geniet van het man-tegen-mangevecht in een bergetappe. Sta versteld van de halsbrekende toeren in een massasprint. Snuif de geur op van zweet en massageolie. En ervaar vooral de unieke sfeer die er op en rond een finishplaats in de Tour de France hangt. Bezoek nu met 6 wielervrienden de 106de editie van de Ronde van Frankrijk. Via XPRNCS regelt u snel en eenvoudig kaarten voor VIP-arrangement in een van de 21 aankomstplaatsen. Wielerplezier gegarandeerd.