PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Giro d’Italia

Bestel nu kaarten voor La Giro d’Italia en geniet tijdens het VIP-arrangement ‘Beleef en Geniet’ als gast van Team Jumbo Visma van één van de grootste wielerkoersen ter wereld. Traditiegetrouw staat de Giro d’Italia in mei/juni op de wielerkalender.

Arrangement Giro d’Italia

Wilt u straks genieten van de verbeten strijd om het roze? Bent u nieuwsgierig of de Nederlandse klassementsrenners Tom Dumoulin, Steven Kruijswijk of Bauke Mollema zich staande kunnen houden? Of gaat uw hart sneller kloppen als Dylan Groenwegen op de pedalen gaat staan in een massasprint? Laat u niet afremmen in uw enthousiasme, schakel vandaag een tandje bij en boek online kaarten voor het VIP-arrangement ‘Beleef en Geniet’ van Team Jumbo Visma. Een oud-wielrenner vertolkt de rol van gastheer en laat u achter de schermen kennismaken met het grootste en populairste wielerevenement.

De laatste Giro d’Italia

De Giro d’Italia kent een traditie van meer dan 100 jaar. De 102e editie van de Ronde van Italië werd verreden van 11 mei tot 2 juni 2019. De Giro d’Italia ging van start met een individuele tijdrit met Bologna als start en finishplaats. Ook de slotetappe met start en finish in Verona was een individuele tijdrit. In tegenstelling tot vorige edities, had deze ronde maar 2 rustdagen (i.p.v. 3), de eerste na de negende etappe en de tweede na de vijftiende etappe.

Giro d’Italia als VIP beleven? Bestel arrangementen online

Geniet van de mooiste gevechten in een bergetappe. Sta versteld van de snelheid en risico’s in een massasprint. Snuif de geur op van rennerszweet en massageolie. En ervaar vooral de unieke sfeer die er op en rond een finishplaats in de Giro d’Italia hangt. Bezoek nu met wielervrienden de Giro! Via XPRNCS.com boekt u snel en eenvoudig kaarten voor VIP-arrangement in een van de aankomstplaatsen. Wielerplezier gegarandeerd!