PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Privéjet huren sportevenement

Met een privéjet naar de Formule 1 of de Champions League Finale?

Wilt u binnenkort een sportevenement bezoeken en reizen in alle luxe en comfort? Dan biedt een privéjet uitkomst. In samenwerking met First Class Aviation biedt XPRNCS.com u de mogelijkheid om geheel op maat naar een event te vliegen in uw “eigen” privéjet, waarbij de gehele reis tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook kan er bijvoorbeeld speciale catering aan boord worden geserveerd of en VIP-transfer bij aankomst verzorgd worden zodat u echt nergens naar om hoeft te kijken.

Voorbeelden van populaire events

Uiteraard de Formule 1, alle Formule 1 coureurs maken gebruik van privéjets, u ook? Voor de Formule 1 races vliegen we vaak naar Monaco, Monza of Silverstone maar er kan naar elke race gevlogen worden.

Voetbalevents, de meest populaire wedstrijden zijn Champions League wedstrijden maar bijvoorbeeld een wedstrijd tussen Real-Madrid en FC Barcelona is ook erg populair om met een aantal vrienden of zakenrelaties naartoe te vliegen.

Ook naar diverse grote wielerkoersen, zoals de Tour de France of La Vuelta kunnen wij een prachtige dag inclusief privéjet verzorgen.

Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u dan meer vertellen over de mogelijkheden, zodat we ook uw reis precies zo samen kunnen stellen zoals u dat wenst of voor u ziet. XPRNCS.com levert volledig maatwerk!

Bent u XPRNCS Member? Dan nemen wij u graag werk uit handen!