Partner van Spieren voor Spieren

Manchester City

Manchester City – The Tunnel Club

Bestel nu kaarten voor The Tunnel Club van Manchester City, dan zit u binnenkort eerste rang bij een thuiswedstrijd van ManCity. In het Etihad Stadium speelt Manchester City haar thuiswedstrijden voor 55.000 fans die plaatsnemen op één van de drie ringen. The Tunnel Club is het meest exclusieve segment voor zakelijke relaties en sponsoren van de club. Voorafgaand aan de wedstrijd bekijkt u de wedstrijdvoorbereidingen van de spelers in de spelerstunnel! Daarnaast geniet u van tophospitality, u bekijkt de wedstrijd van seats die net achter de dugouts zijn gesitueerd en na afloop hoort u uit eerste hand wat de manager van de wedstrijd vond!

Overname van Manchester City

In 2008 werd de club gekocht door de Abu Dhabi United Group (ADUG) dat voor 185 miljoen een meerderheidsbelang kocht. Het vermogen van de familie Al Nayhan, een van de investeerders, zou geschat worden op 32 miljard euro, waardoor Manchester City de rijkste club ter wereld werd. Een van de motieven van de investeerders is het promoten van Abu Dhabi op sportief en cultureel gebied. De eerste grote aankoop die Manchester City sinds de nieuwe overname deed was Robinho, die voor 42 miljoen euro werd overgenomen van Real Madrid, daarnaast werd ook Vincent Kompany aangetrokken. De Belg werd overgenomen van Hamburger SV voor 8 miljoen euro.

Nederlanders bij ManCity

Manchester City heeft geen grote historie met Nederlandse spelers, maar in het verleden speelden onder andere Paul Bosvelt, Kiki Musampa , Ronald Waterreus en Michel Vonk voor City. Momenteel staat Philippe Sandler bij Manchester City onder contract, dus als u een bezoek overweegt aan The Tunnel Club van Manchester City heeft u wel kans om hem te zien spelen. Sandler werd overgenomen van PEC Zwolle voor een transfersom van ‘slechts’ 2,5 miljoen.

Kaarten The Tunnel Club nodig? Bestel ze nu online

Een bezoek aan een thuiswedstrijd van Manchester City in de Tunnel Club heeft veel meer om het lijf dan het kijken naar een voetbalwedstrijd alleen. Hier treft u de unieke combinatie aan van zakelijk netwerken, tophospitality en topsportbeleving. In deze bijzondere ambiance geniet u samen met relaties, klanten en/of collega’s van een hapje, een drankje en (live) entertainment. Hier krijgt u een buitenkans om zakelijk te scoren. Overtuigd? Bestel nu snel en eenvoudig via XPRNCS uw kaarten voor The Tunnel Club van Manchester City of neem contact op voor een reis op maat.