PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Europa League

Europa League kaarten

Bestel nu kaarten voor de Europa League, dan zit u binnenkort eerste rang bij een voetbalwedstrijd in één van de belangrijkste voetbaltoernooien van Europa. U kunt kaarten bestellen voor de thuiswedstrijden van de Nederlandse deelnemers aan dit prestigieuze toernooi. De Europa League bekijken in de sfeervolste voetbalstadions van Nederland is een unieke ervaring. Niet alleen zit u altijd dicht op het veld, u bent ook getuige van een topwedstrijd tegen een Europese tegenstander van kaliber.

Reserveer Europa League in Europese wereldsteden

Bestel nu Europa League kaarten via XPRNCS.com en geniet straks 90 minuten lang van een topwedstrijd op het scherp van de snede. De mogelijkheden reiken verder dan de Nederlandse landsgrenzen. Bezoek een thuiswedstrijd van één van de andere Europese deelnemers en laat uw gasten genieten van internationaal topvoetbal.

Knik deze voorzet op maat binnen en reserveer op tijd uw kaarten voor de Europa League.

Historie Europa League in vogelvlucht

De UEFA Europa League is een jaarlijks door de UEFA georganiseerde voetbalbekercompetitie die in het seizoen 2009/10 van start ging als vervanging van de UEFA Cup. Ook de UEFA Intertoto Cup werd in deze competitie geïntegreerd. De bokaal, de UEFA-beker, bleef dezelfde. Na de UEFA Champions League is de UEFA Europa League de belangrijkste clubcompetitie in Europa.

In Nederland won Ajax deze beker in 1992 en PSV in 1978. In 2017 was Ajax weer erg dichtbij, maar verloor helaas in de finale. Feyenoord won de Europa League zelfs 2x! In 1974 en 2002 waren de Rotterdamse Cupfighters de winnaars!

Europa League arrangementen

Kaarten Europa League nodig? Bestel ze nu online

Een bezoek aan een Europa Leaguewedstrijd in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven of een Europese stad als München, Parijs, Madrid of Londen biedt veel meer dan het kijken naar een voetbalwedstrijd alleen. Trakteer uzelf en uw relaties nu op een compleet arrangement en combineer topsport met netwerken op het allerhoogste niveau. Benut nu deze buitenkans om zakelijk te scoren. Overtuigd? Bestel snel en eenvoudig via XPRNCS uw kaarten voor een wedstrijd in de Europa League naar keuze.