PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

KLM Open

Zakelijke arrangementen KLM Open

Bestel nu arrangementen voor hét golftoernooi van Nederland: KLM Open! Op het KLM Open spelen vaak wereldtoppers, zoals Joost Luiten, en als zakelijke gast kunt u héél dichtbij komen. daarnaast geniet u van de beste VIP Hopitality en een prachtig netwerk van andere ondernemers én golfliefhebbers. U kunt deze unieke ervaring nu zelf beleven met zakelijke relaties of collega’s.

Joost Luiten, winnaar 2013

In het seizoen 2013 eindigde Luiten op het Volvo China Open op de achtste plaats en kwam op de OWGR weer in de top-100. Daarna won hij het Oostenrijks Open. Op 15 september 2013 begon Joost als leader aan de slotdag van het KLM Open, waar hij uiteindelijk na een play-off de winst binnen haalde. Hij steeg naar de twaalfde plaats op de Race To Dubai en sloot het jaar af op de 49ste plaats. Door in de top-50 te eindigen kwalificeerde hij zich voor alle Majors in 2014. In Nederland werd hij uitgeroepen tot Golfer van het Jaar!

Wederom Luiten in 2016

Het jaar begon al goed met drie top-10 plaatsen in de eerste vijf toernooien. In maart besloot Joost een mental coach te nemen. Chris Henry is een Engelse voormalig snooker-speler, die onder meer Stephen Hendry begeleid heeft. In 2015 startte Henry een samenwerking met Rafa Cabrera Bello, hetgeen tot betere prestaties leidde. Ook voor Joost had dit positieve gevolgen, want hij won dit jaar wederom de KLM Open. Daarnaast nam Joost in 2016 deel aan het golftoernooi op de Olympische Spelen. Hij eindigde op de 27e plaats.

VIP Hospitality KLM Open

Tijdens het KLM Open zijn er twee soorten VIP Experiences te boeken bij XPRNCS.com. Het clubhuis arrangement waarbij het clubhuis van The International wordt omgetoverd tot exclusieve VIP Lounge van het KLM Open. Er is entertainment zoals live cooking en een DJ. Daarnaast kunnen uw gasten uitgebreid genieten van Food & Beverage op het allerhoogste niveau.
Er zijn ook regulier VIP kaarten te bestellen voor het KLM Open. VIP kaarten geven toegang tot de TIG Sports Business Lounge in het promodorp. De gehele dag is er entertainment in het promodorp en ’s avonds zijn er optredens van diverse artiesten. Vanaf de lounge bent u binnen 5 minuten in de baan om het golfspektakel te bekijken.

U en uw gasten krijgen een VIP bandje en kunnen de hele dag terecht in de Business Lounge met een open bar en inclusief catering.

Boek online of neem contact met ons op!