PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Libéma Open

VIP arrangementen Libéma Open

Bestel nu arrangementen voor het grastennis toernooi van Rosmalen! Op het Libéma Open spelen vaak wereldtoppers, zoals Kiki Bertens, en als zakelijke bezoeker kunt u héél dichtbij komen. Tevens geniet u van de beste VIP Hospitality en een prachtig netwerk van ondernemers én tennisliefhebbers. U kunt deze unieke ervaring nu zelf beleven met zakelijke relaties of collega’s.

Kiki Bertens in Rosmalen

Ze bereikte in mei 2019 de vierde plaats op de WTA-wereldranglijst. Daarmee werd ze de hoogst genoteerde Nederlandse tennisspeelster allertijden. Kiki begon op zesjarige leeftijd met tennissen. Na het behalen van haar havodiploma in 2009 ging zij zich volledig op de sport richten. In de periode 2011–2017 maakte Bertens deel uit van het Nederlandse Fed Cup-team – zij behaalde daar een winst/verlies-balans van 24–4. Ze bereikte op Roland Garros in 2016 de halve finale, haar beste prestatie op een grandslamtoernooi. Haar coach is oud-tennisser Raemon Sluiter. Kiki speelt de 2019 editie van het Libéma Open!

ATP en WTA Toernooi van Rosmalen

Het grastennistoernooi van Rosmalen is een jaarlijks terugkerend tennistoernooi dat wordt gespeeld op de grasbanen van het Autotron Expodome in Rosmalen, onderdeel van de gemeente den Bosch. De officiële naam van het toernooi (Heineken Trophy in 1997–2001, Ordina Open in 2002–2009, Unicef Open in 2010–2012, Topshelf Open in 2013–2015 en Ricoh Open in 2016–2017) is vanaf 2018 Libéma Open.

Het is het enige ATP en WTA-toernooi in Nederland waar op gras wordt getennist. Het toernooi valt in de categorie ATP World Tour 250. Tot en met 2014 begon het toernooi altijd een week voor Wimbledon en eindigde de dag ervoor. Vanaf 2015 begint het toernooi meteen na Roland Garros en zit er één week langer tussen het toernooi van Rosmalen en Wimbledon.

Wimbledon & Roland Garros

Ook voor deze twee internationale toptoernooien kunnen wij goed kaarten, VIP arrangementen of hospitality leveren. Via een netwerk van internationale partners is dit veilig en vertrouwd. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Het Libéma Open boekt u direct online in onze shop!