PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

KLM Open op Bernardus Golf

Bereid je voor op een golfervaring van wereldklasse met de KLM Open, het meest prestigieuze golftoernooi van Nederland. Dit jaar vindt het evenement plaats op het adembenemende Bernardus Golf in Cromvoirt. Als fervente golfliefhebber mag je dit niet missen!

Het Bernardus Golf Resort is een waar paradijs voor golfliefhebbers. Dit prachtige terrein, ontworpen door gerenommeerd golfarchitect Kyle Phillips, biedt een perfecte combinatie van uitdagende fairways, strategisch geplaatste bunkers en weelderige greens. De golfbaan vormt een harmonieus samenspel met het omliggende natuurlijke landschap, waardoor spelers zich in een idyllische omgeving wanen terwijl ze hun golfvaardigheden testen.

Tijdens de KLM Open komen ’s werelds beste golfers samen om te strijden om de felbegeerde titel. Bewonder de technische vaardigheden, precisie en gratie van deze golficonen terwijl ze de uitdagende holes van Bernardus Golf trotseren. Geniet van de spanning en sensatie terwijl ze met meesterlijke slagen proberen te zegevieren in dit indrukwekkende toernooi.

KLM Open op Bernardus

Naast het golfspel biedt de KLM Open ook een geweldige sfeer en een scala aan entertainmentmogelijkheden. Bezoek de sfeervolle hospitalitytenten, waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes. Ontmoet andere golfenthousiastelingen en deel jouw passie voor de sport. Bovendien zijn er verschillende activiteiten en attracties voor het hele gezin, waardoor dit evenement een geweldige ervaring is voor golfers en niet-golfers.

Als bezoeker van de KLM Open op Bernardus Golf heb je de mogelijkheid om zelf de golfsfeer te ervaren. Neem deel aan clinics, oefen je swing op de driving range of verken de prachtige omgeving van Cromvoirt. Laat je inspireren door de groten van het spel en verfijn je eigen golfvaardigheden.

Mis deze unieke kans niet om de KLM Open op Bernardus Golf bij te wonen. Boek nu jouw tickets en bereid je voor op een onvergetelijk golfavontuur in een van de mooiste golfresorts van Nederland. Wees getuige van de perfecte samensmelting van sport, natuur en elegantie en geniet van de unieke ambiance van de KLM Open op Bernardus Golf in Cromvoirt.

Opmerking: Tickets voor de KLM Open zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je jouw plekje veiligstelt. Wees klaar om te worden betoverd door de magie van golf op dit buitengewone evenement.

KLM Open Cromvoirt, Bernardus
Joost Luiten op KLM Open op Bernardus

VIP Arrangementen bestellen bij golf?

Neem van gerust een kijkje bij de golf toernooien over neem contact op met ons! Toch liever naar de Grand Prix van Oostenrijk?