PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Kaarten Formule 1

Kaarten Formule 1

Bestel nu kaarten voor een Formule 1 wedstrijd in België, Duitsland, Italië, Engeland of Monaco, dan zit u straks op pole-position bij een racespektakel van de bovenste plank. Dankzij de prestaties van Max Verstappen mag de Formule 1 zich in Nederland verheugen in een enorme populariteit. Autosportliefhebbers zitten massaal aan de buis gekluisterd als er een de grands prix op televisie worden uitgezonden. Tv-kijken is leuk, mag weegt niet op tegen een live-experience. Hoe gaaf is het om de razendsnelle bolides live voorbij te zien scheuren op de circuits van Spa, Hockenheim, Monza, Silverstone of Monaco.

Ticket Formule 1 of passe-partout 3 dagen

Geniet u binnenkort met vrienden of relaties van de koningsklasse van de autosport? Of aanschouwt u graag met eigen ogen de magistrale inhaalmanoeuvres van Max Verstappen?
Trek vandaag nog de gashendel helemaal open en boek online kaarten voor een Formule 1 race op de circuits van Spa, Hockenheim, Monza, Silverstone of Monaco. Of reserveer een passe-partout voor het 3-daagse autosportevenement. U ontvangt dan ook entreebewijzen voor de trainingsdagen en de kwalificaties op het circuit.

Korte historie Formule 1

Formule 1 is dé hoogste klasse in de autosport. De snelle bolides halen vandaag de dag snelheden van 350 km/u. Om die snelheid te bereiken, draait de turbomotor 15.000 toeren per minuut. Om de bolides te besturen, zijn vanzelfsprekend talent en rijervaring nodig. Daarnaast spelen ook het motorvermogen, de elektronica, de aerodynamica, de ophanging en de banden een grote rol. In 1950 stond de eerste Formule 1 race op het programma. Hoewel Europa de bakermat van de Formule 1 is, organiseren steeds meer landen buiten het continent een grand prix.

Kaarten Formule 1 nodig? Bestel ze nu online

Houdt u van het indringende geluid van ronkende motoren en de geur van verbrand rubber? Of bent u een liefhebber van de unieke sfeer op het circuit tijdens trainings- en wedstrijddagen? Bezoek nu met uw sportieve relaties of autosportvrienden een Formule 1 race in België, Duitsland, Italië, Engeland of Monaco. Via XPRNCS regelt u snel en eenvoudig kaarten voor de Grands Prix van Spa, Hockenheim, Monza, Silverstone of Monaco. Of reserveer een passe-partout voor de wedstrijd, de trainingen en de kwalificatie. Kiest u voor het passe-partout? Ook voor complete arrangementen bent u bij XPRNCS aan het juiste adres.