PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Circuit Experience

Zelf racen op het circuit

Wilt u in een racewagen rijden op een circuit of circuit racen? Een nuance op papier, een wezenlijk verschil achter het stuur. Samen met Apex Events gaat XPRNCS steeds opnieuw voor het laatste. Samen zorgen we ervoor dat de zintuigen van u en uw gasten op scherp staan. Daarvoor gaan we heel professioneel te werk. Wist u dat al onze instructeurs professionele coureurs zijn of zijn geweest? U mag dan ook rekenen op begeleiding die bol staat van de passie en betrokkenheid. En op de bekwaamheid van ervaren vakmensen. Zo creëren we herinneringen waarover uw gasten nog lang napraten.

Bij XPRNCS en Apex Events weten we dat de definitie van een geslaagd race-event verschilt van mens tot mens. Wij zorgen voor succes met maatwerk en heldere communicatie. Welk doel heeft u voor ogen? En hoe draagt een dag op het circuit daaraan zo goed mogelijk bij? Ook tijdens het event is onze persoonlijke aanpak voelbaar. We peilen tussendoor hoe uw gasten de experience ervaren. Mag het sneller? Of juist rustiger? Uiteraard sturen we bij als dat nodig is, maar nog belangrijker is dat we zo een hecht groepsgevoel creëren. Of we nu het asfalt van het circuit in Zolder, Assen, Zandvoort of Spa-Francorchamps betreden, wij gaan voor de optimale beleving en maken indruk op uw gasten. En u dus ook!

Hoe ervaart u het circuit?

Kiest u voor een Porsche 991 of Cayman, BMW M240 of liever voor uw eigen auto? Wij bieden u tal van manieren om één van de circuits te ervaren. De experiences zijn aan te vullen met programmaonderdelen op maat, zoals een presentatie of vergadering.

Maar denk ook aan een gezellige borrel, heerlijke maaltijd of luxe overnachting. Heeft u een speciale wens? Ons team maakt het waar.

Mogelijkheden / Inspiratie

Laat u zien wat u in uw mars heeft op een van de circuits met de ongepolijste kracht van één van onze Porsche’s 991? Duikt u messcherp en razendsnel de bochten in met de Porsche Cayman? Of haalt u iedere ronde opnieuw het onderste uit de kan met onze BMW M240i? Na een hartelijke ontvangst, heldere briefing en voorbereidende instructieronde is het aan u. Bent u er klaar voor?

Sportief en vol adrenaline: zo kunt u de Defensive & Offensive Drift Experience wel noemen. We leren u wat te doen wanneer uw auto in onderstuur of overstuur raakt. Deze trainingen geven wij op een van de drive safety centra’s in de Benelux. Een leerzame experience die zich uitstekend laat combineren met bijvoorbeeld een productpresentatie of demonstratierit.

Wij nemen u mee naar een van de meest uitdagende offroadterreinen van Nederland en België. Laat zien wie de baas is en bedwing houten bruggen, steile hellingen, nét niet te diepe waterplassen en glibberige modderwegen in een van de nieuwe Range Rovers of Land Rover Discovery’s. Heeft u er nog geen genoeg van? Dan wacht u een metalen constructie die het uiterste vergt van chauffeur en wagen…

Neem contact op voor een evenement op maat

Of u nu kiest voor de adrenaline van het circuit, de behendigheid van een offroadtour, de inspiratie van een toertocht: uw event heeft een doel. U wilt bijvoorbeeld uw collega’s bedanken of een samenwerking met een relatie naar een hoger niveau tillen.

Wij snappen als geen ander dat een event deel van het geheel uitmaakt. In ons team komen namelijk passie voor de autosport, helder zakelijk inzicht en een professionele visie op marketing, PR en eventorganisatie samen. En dat leidt tot spraakmakende events die met schwung het doel raken; uw doel welteverstaan.

Zoekt u een buitengewone invulling van uw evenement? Onze tailormade programma’s stellen u in staat om een ‘Once in a Lifetime’ ervaring mee te geven aan uw gasten.

Wij luisteren naar uw wensen en verwerken deze in een passend advies. Ons team combineert ervaring, enthousiasme en creativiteit bij de invulling van elke reis of evenement. Gezamenlijk stellen we een perfect programma samen, waarmee u zich onderscheidt en herinneringen creëert.

Wilt u eens sparren over de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan contact met ons op!