PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Premier League

Premier League wedstrijd bezoeken

Bij veel mensen staat het hoog op de bucketlist: Bezoek een Premier League wedstrijd! Vaak hoeft dat niet eens direct bij Manchester United, City, Liverpool of Chelsea te zijn. Bij iedere club in de Engelse Premier League is de sfeer intens en een unieke beleving. Bij XPRNCS.com doen we zaken met de beste partners voor volledig georganiseerde voetbalreizen voor u en uw zakelijke relaties! Maar gewoon met wat vrienden of een vader-zoon uitje kan natuurlijk ook!

Reserveer topwedstrijden in de Premier League

Een topwedstrijd is natuurlijk dé ultieme beleving van passie en sfeer. In samenwerking met de beste partners biedt XPRNCS.com vaak volledig verzorgde reizen naar de Manchester Derby, North London Derby (Tottenham Hotspur – Arsenal) of andere toppers in de Premier League. Ook in de Championship worden natuurlijk prachtige wedstrijden gespeeld. Doe gerust een aanvraag!

Manchester derby

Official Partners

XPRNCS.com werkt met diverse clubs samen om officiële arrangementen aan te kunnen bieden tegen de reguliere prijzen.

VIP Hospitality in de Maaspoort Den Bosch?

Een bezoek aan New Heroes Basketball gaat indruk maken op uw gasten! Deze unieke beleving zal er voor zorgen dat u nóg meer van de sport gaat houden en dat u de grootste fan wordt van New Heroes. Een unieke beleving voor u en uw gasten!