PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Spieren voor Spieren

XPRNCS.com is partner van Spieren voor Spieren

Daley Blind is ambassadeur van Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. XPRNCS helpt Spieren voor Spieren daarbij door zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en het mogelijk maken van een snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg ten behoeve van kinderen met een spierziekte. In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte.

Samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan
Minke Booij, directeur Spieren voor Spieren: “XPRNCS is voor ons een bekende speler in de wereld van sportevenementen en we vinden het ontzettend waardevol dat zij onze missie omarmen en actief gaan helpen met het werven van fondsen. Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit de topsport en dus past deze samenwerking helemaal in ons DNA. We kijken uit naar de samenwerking waarbij XPRNCS fondsen gaat werven voor kinderen met een spierziekte. Alleen samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan.”

Samenwerking XPRNCS en Spieren voor Spieren
Eric Nooijen, directeur XPRNCS.com: “XPRNCS biedt een uniek platform waar ondernemers VIP- & Business Club arrangementen kunnen boeken bij vele sporten met één account. Samen met deze ondernemers en de sportorganisaties gaan we Spieren voor Spieren ondersteunen. Dit doen we door van iedere boeking op het platform een bedrag te doneren. Daarnaast gaan we unieke belevingen aanbieden waar de opbrengst volledig naar Spieren voor Spieren gaat. Zo creëren we een win-win situatie voor alle partijen en draagt iedereen bij om spierziekten bij kinderen te verslaan!

Over Spieren voor Spieren
Op 28 januari 1998 is Spieren voor Spieren opgericht door voetbalcoach Jan Reker met ondersteuning van het toenmalige Nederlandse voetbalelftal. Frank en Ronald de Boer zijn sindsdien beschermheren en Louis van Gaal en zijn vrouw Truus zijn ere-ambassadeurs. Tegenwoordig is Sven Kramer de hoofdambassadeur van Spieren voor Spieren en zet hij zich actief in voor kinderen met een spierziekte. De missie van Spieren voor Spieren is om alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

Sven Kramer is ambassadeur voor Spieren voor Spieren