PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Tickets voor Oranje

Bestel nu tickets voor het Nederlands Elftal, dan zit u binnenkort eerste rang bij een voetbalwedstrijd van Oranje. U kunt arrangementen bestellen voor de thuiswedstrijden in zowel de Rotterdamse Kuip als de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. Na een aantal magere jaren is Oranje op de weg terug en hoopt het goed te presteren op het WK voetbal in Qatar.  Houdt u van Oranje, ga dan samen met zakenrelaties als één man achter Louis van Gaal en zijn jongens staan.

Reserveer kaarten voor wedstrijden van Oranje

Bestel nu tickets voor het Nederlands elftal via XPRNCS.com en geniet straks 2 keer drie kwartier van de verrichtingen van Memphis Depay, Frenkie de Jong, Georginio Wijnaldum en aanvoerder Virgil van Dijk. In de aanloop naar het WK speelt het Nederlands elftal nog een aantal wedstrijden. Uw steun als twaalfde man is hard nodig. Reserveer dus op tijd uw arrangementen voor Oranje.

Prestaties Nederlands Elftal

De afgelopen eindtoernooien was het Nederlands Elftal niet de oude. Zowel tijdens de EK 2016 in Frankrijk als tijdens de WK 2018 in Rusland moesten de spelers van Oranje noodgedwongen toekijken vanaf de bank in de woonkamer. Tijdens Euro 2020 werd het na de groepsfase uitgeschakeld door Tsjechië. Momenteel zitten de prestaties van Oranje weer in de lift. Onder leiding van bondscoach Louis van Gaal laat een talentvolle lichting spelers steeds meer van zich horen. In het toernooi om de Nations League doet Oranje weer mee om de titel.

Tickets Oranje nodig? Bestel ze nu online

Een bezoek aan een wedstrijd van Oranje in Amsterdam of Rotterdam is meer dan het kijken naar een voetbalwedstrijd alleen. Ervaar het enthousiasme van het Oranje Legioen in een kolkende Kuip of Johan Cruyff Arena. Trakteer uzelf en uw relaties op een sportief arrangement van de bovenste plank. En geniet met volle teugen van de unieke combinatie van topsport en netwerken. Ook zakelijk scoren? Bestel snel en eenvoudig via XPRNCS uw tickets voor Oranje.