PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

New Heroes Basketball

New Heroes Basketball VIP

New Heroes Basketball is niet alleen zestienvoudig landskampioen, maar ook trotse gastheer van een prachtige Business Club in Den Bosch. In de dynamische wereld van de basketbalsport biedt New Heroes Basketball een uniek zakelijk platform, met een breed scala van ruim 100 bedrijven. Dé plek voor elke ondernemer die netwerken en topentertainment wil combineren in een bijzondere (sport) omgeving. Bij XPRNCS.com kunt u online één of meerdere wedstrijden boeken! Daarna bent u vast enthousiast om vaker te gaan!

Reserveer New Heroes Basketbal Den Bosch

Als VIP gast tijdens de wedstrijden van New Heroes dineert u eerst in de Business Club, geniet u van een voorbeschouwing van clubeigenaar Bob van Oosterhout en kijkt u de wedstrijd van de beste plekken! Na de wedstrijd netwerkt u met zo’n 100 andere bedrijven in de Business Club en geniet u van een hapje en een borrelhapje in één van de gezelligste lounges van Brabant!

Een geweldige ervaring die zowel zakelijk als privé de mogelijkheid geeft om contacten te leggen met sponsoren in de dynamische basketbalwereld.

We entertain people!

Dit is het motto bij New Heroes Basketball, want je gaat niet ‘gewoon even een wedstrijdje kijken in de Maaspoort’. Je kunt pas meepraten over een New Heroes wedstrijd als je er geweest bent, het is een ongeëvenaarde basketball beleving in Nederland. De muziek, lichtshows, punten, danseressen, cheerleaders en activiteiten vliegen je om de oren. Kom ogen te kort in de Maaspoort en koop je VIP tickets hier.

VIP Hospitality in de Maaspoort Den Bosch?

Een bezoek aan New Heroes Basketball gaat indruk maken op uw gasten! Deze unieke beleving zal er voor zorgen dat u nóg meer van de sport gaat houden en dat u de grootste fan wordt van New Heroes. Een unieke beleving voor u en uw gasten!