Partner van Spieren voor Spieren

FC Groningen – FC Twente zondag 5 februari 2023 om 16:45 in Euroborg, Groningen

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met FC Groningen

zondag 5 februari 2023
16:45
Euroborg, Groningen
Ik heb interesse in dit event

FC Groningen staat voor voetbal, zaken en plezier. Zakelijke relaties die een wedstrijd bezoeken bij FC Groningen profiteren van voetbal op het hoogste niveau, een sfeervolle ambiance en uitgebreide netwerkmogelijkheden om uw zakelijk netwerk te onderhouden of te vergroten. Wat is er immers mooier dan met zakenrelaties of medewerkers een sfeervolle voetbalmiddag of avond te beleven in het Hitachi Capital Mobility Stadion?

Beleef de sfeer middels een businessarrangement bij een van onze thuiswedstrijden (inclusief eten/drinken), u beleeft met uw gasten gegarandeerd een bijzondere dag!

FC Groningen biedt de mogelijkheid om (samen met uw relaties) te kijken naar Nederlands topvoetbal tussen FC Groningen en FC Twente. Heeft u interesse in luxe Business Seats tijdens deze wedstrijd? Check hieronder de beschikbaarheid en beleef deze Eredivisiewedstrijd vanaf de beste plaatsen op de businesstribune!

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.