Partner van Spieren voor Spieren

Go Ahead Eagles – N.E.C. zondag 5 februari 2023 om 14:30 in De Adelaarshorst, Deventer

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Go Ahead Eagles

zondag 5 februari 2023
14:30
De Adelaarshorst, Deventer
Ik heb interesse in dit event

Sinds 1920 is de Vetkampstraat de thuishaven van Go Ahead Eagles. Voetbalhistorie komt er nog altijd tot leven. Het is de plek waar landskampioenschappen werden behaald en waar spelers als Jan Kromkamp, Marc Overmars, Wietse Veenstra, Bert van Marwijk en Paul Bosvelt werden klaargestoomd voor een rijke, internationale carrière. Als een van de weinige stadions in Nederland bevindt De Adelaarshorst zich nog middenin de stad. Veel Deventenaren zien ’s ochtends bij het openen van de gordijnen de karakteristieke lichtmasten opdoemen aan de horizon. Ze staan op en gaan naar bed met Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles biedt de mogelijkheid om (samen met uw relaties) te kijken naar Nederlands topvoetbal tussen Go Ahead Eagles en N.E.C.. Heeft u interesse in luxe Business Seats tijdens deze wedstrijd? Check hieronder de beschikbaarheid en beleef deze Eredivisiewedstrijd vanaf de beste plaatsen op de businesstribune!

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.