Partner van Spieren voor Spieren

N.E.C. – Sparta Rotterdam zaterdag 28 januari 2023 om 20:00 in Goffertstadion, Nijmegen

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met NEC Nijmegen

zaterdag 28 januari 2023
20:00
Goffertstadion, Nijmegen
Ik heb interesse in dit event

N.E.C. is het kloppende voetbalhart van de regio Nijmegen. Dit zijn we door met passie te willen winnen in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar een gevoel van trots en respect heerst voor het verleden.

N.E.C. zorgt voor verbinding en inspiratie door in een sfeervol stadion met ‘bloedkuul’ voetbal in de Eredivisie te strijden en met intense maatschappelijke betrokkenheid samen toegevoegde waarde te leveren vanuit het hart voor de stad Nijmegen en haar regio op een manier waar niemand om heen kan.

Trakteer uw relaties door ze mee te nemen naar één van de gezelligste stadions van Nederland, kortom de ideale aftrap van het weekend!

Rondom onze thuiswedstrijden behoren onderstaande arrangementen tot de mogelijkheden.

N.E.C. biedt de mogelijkheid om (samen met uw relaties) te kijken naar Nederlands topvoetbal tussen N.E.C. en Sparta Rotterdam. Heeft u interesse in luxe Business Seats tijdens deze wedstrijd? Check hieronder de beschikbaarheid en beleef deze Eredivisiewedstrijd vanaf de beste plaatsen op de businesstribune!

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.