PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Karten Circuit Park Berghem

Twee uur durende race inclusief kwalificatie!

Racefans, maak je klaar voor een adrenaline gevulde ervaring als geen ander! Stel je voor dat je achter het stuur van een go-kart zit en met adembenemende snelheden strijdt om plek één tegen jouw relaties. Nu kan het met een twee uur durende kart race, inclusief kwalificatie van 15 minuten!

Nadat iedereen zijn of haar racepak aan heeft is het tijd om te laten zien wat je in huis hebt tijdens de kwalificatieronde. Ga de strijd aan tegen andere racers om een ​​plek op de startgrid te verdienen en maak je klaar voor de race van je leven. Het ervaren personeel staat klaar voor tips en begeleiding om je rijvaardigheden te verbeteren en het meeste uit je kart te halen.

Tijdens de twee uur durende kart race heb je volop de tijd om je vaardigheden te tonen en je grenzen te verleggen. Met uitdagende bochten en hogesnelheidsstukken laat deze race je hart sneller kloppen en je competitieve geest doen opleven. Je racet in teams van één tot en met vier personen tegen andere ervaren coureurs die allemaal strijden voor een podiumplek. Kun jij de druk aan en kom je als eerste over de finish?

Hoe ziet een racedag op Circuit Park Berghem eruit?*

13.30 uur: Ontvangst & Omkleden
14.00 uur: Briefing
14.15 uur: Teampresentatie
14.30 uur: Kwalificatie (15 min)
15.00 uur: 2 Uurs Race
17.30 uur: Prijsuitreiking

*Tijden zijn datum gebonden en kunnen per dag verschillen.

Specificaties 

Chassis:     Kombikart Eco
Engine:   CPB GX200, 6,5pk
Top speed:  80 km/u
Personen:  1-4
Min leeftijd: 16 jaar

Nodig je relaties uit en maak er een dag van om nooit te vergeten. Informeer naar de mogelijkheden via onze contactpagina voor een twee uur durende race en maak je klaar voor de ultieme adrenalinekick!

Liever een volledig arrangement op maat? Neem dan ook gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen het programma namelijk ook uitbreiden, denk daarbij aan:

  • Plaatsen van simulators op het evenement;
  • Een bandenwisselspel om pitstopskills te testen;
  • Een race-gerelateerde spreker;
  • Een (theater-)voorstelling van Rob Kamphues, Rob van Gameren en Tom Coronel;
  • Voorafgaand een autorally die eindigt op Circuit Park Berghem met een 2-uurs race en BBQ.