PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Ultieme racebeleving

Stap in de wereld van ultieme racebeleving met ReFerox race simulatoren, waar de grens tussen virtualiteit en realiteit vervaagt. De professionele en unieke bodywork race simulatoren tillen jouw race-ervaring naar een ongekend niveau, en we nodigen je uit om de adrenaline van het circuit te voelen alsof je zelf een coureur bent.

Wat de ReFerox simulatoren onderscheidt van de rest, is het eigen ontwikkelde bewegingssysteem en het bodywork design. Hiermee voel je elke hobbel, bocht, botsing, en kerbstone, alsof je in een echte race auto op het circuit bent. Slippen, g-krachten, en het precisiewerk van een echte coureur worden perfect nagebootst, waardoor je de ultieme race-ervaring beleeft.

De ReFerox simulatoren bieden niet alleen realistische bewegingen, maar ook een ongeëvenaarde visuele ervaring. Het adembenemende beeldscherm plaatst je midden op het circuit, en dankzij onze geavanceerde technologie voel je iedere beweging en trilling in je handen. Het dynamische force feedback op het stuur geeft je directe feedback over grip en stuurrespons, waardoor je je racevaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen.

Om te winnen, moet je dezelfde kracht en precisie uitoefenen als een echte coureur. Je zult behoorlijk wat kilo’s moeten wegduwen op het rempedaal, net zoals in het echt. Voel de kracht die nodig is om die perfecte bocht te nemen en de competitie te verslaan.

Of je nu een ervaren coureur bent of net begint, bij ReFerox hebben ze verschillende simulatoren beschikbaar om aan ieders behoeften te voldoen. Ze hebben simulatoren voor iedereen, van 140 cm tot 215 cm, zodat iedereen kan genieten van deze onvergetelijke race-ervaring.

Kortom, ReFerox race simulatoren tillen simulatieracen naar een nieuw niveau. Stap in één van hun simulatoren en ervaar de opwinding, de spanning, en de precisie van het echte racen zoals nooit tevoren. Het is tijd om je dromen waar te maken en de snelheid te voelen met ReFerox!

Racesimulator op uw event?

Wilt u een ReFerox Race Simulator op uw evenement? Neem dan contact op en bespreek met ons uw wensen!