PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Marathon

Marathon Sponsorreis

Inmiddels is het twee jaar geleden dat Global Sports Communication en NN Group de start van het NN Running Team aankondigden: het eerste professionele running team ter wereld. Het team heeft meer dan 50 overwinningen behaald, waaronder drie World Marathon Major overwinningen en twee wereldtitels. Het NN Running Team verwelkomt regelmatig (extra) gasten die zakelijk meereizen met de sponsoren van dit team!

Marathon van Berlijn

Ieder jaar staan ruim 40.000 lopers aan de start van de BMW Berlin Marathon, die daarmee behoort tot één van ‘s werelds grootste hardloopwedstrijden. De marathon van Berlijn staat ook bekend om het vlakke en snelle parcours. Het wereldrecord is er al meerdere keren verbeterd en ook het huidige wereldrecord van 2.01.39 is in 2018 in de Duitse hoofdstad gelopen! Wilt u bij de sponsorgroep van het NN Running Team aansluiten en naast het netwerken ook genieten van een geweldige ervaring?

De toekomst van het NN Running Team

Jos Hermens, directeur Global Sports Communication: ‘Een jaar geleden kwam mijn droom uit om het eerste professionele marathon team ter wereld aan te kondigen. Ik kon toen niet voorspellen wat voor impact dit zou hebben op onze atleten en op de hardloopwereld een jaar later. Onze atleten zijn erg toegewijd aan het team: ze delen graag hun ervaringen en helpen elkaar naar een hoger niveau. We zijn met de oprichting van het team een nieuwe weg ingeslagen, en ik kijk ernaar uit om deze te vervolgen en de sport nog verder te verbeteren.’

VIP Hospitality reis NN Running Team

De prachtige reis naa Berlijn wordt speciaal georganiseerd voor de sponsorgroep van dit Marathon team, maar u kan daar via XPRNCS.com bij aansluiten. Wilt u het volledige programma zien? Klik hieronder op de button en selecteer de Marathon van Berlijn. Liever mee naar een andere marathon? Neem contact met ons op!