PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

VIP vervoer

VIP Groepsvervoer  

XPRNCS.com is een specialist op het gebied van VIP Hospitality in de sport! Als u als VIP een sportevenement wilt bezoeken is (VIP-) groepsvervoer natuurlijk erg belangrijk. Uw beleving begint al bij vertrek. Voor Zuid Nederland werkt XPRNCS.com samen met Werotax uit Meierijstad. Werotax is al meer dan 25 jaar een begrip in deze regio. De persoonlijke benadering staat bij hun dienstverlening voorop. Als expert in personenvervoer kan u in alle gevallen bij Werotax terecht.

VIP Vervoer sportevenementen

Evenementenvervoer  

Als u een evenement in regio Zuid heeft gepland, zakelijk of een sportwedstrijd? Werotax verzorgt voor u al het vervoer rondom het evenement. Met het gevarieerde wagenpark van Werotax hebben zij het juiste voertuig voor iedere opdracht.

VIP vervoer  

Met de VIP service bieden ze ook aanvullende diensten als WIFI, navigatie en moderne communicatiemiddelen. Daarnaast zijn er altijd koude dranken en versnaperingen aan boord van de luxe VIP auto’s. Heeft u specifieke wensen, laat ons die dan weten en wij dragen hiervoor zorg.

Luchthaven vervoer  

Is uw evenement in het buitenland en regelt u graag al VIP vervoer vanuit huis naar Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of Schiphol? Neem dan contact met ons op, want voor alle airport transfers hebben wij de geschikte wagens.

Benieuwd welke sportevenementen binnenkort plaatsvinden?

Werotax & XPRNCS